3K Ruckus ZoneFlex teeb ICEGOV Tallinna ÜRO konverentsi wi-fi

Kõik on ilmselt näinud Apple konverentsi pilti, kus võrk kinni kiilub ja video näitamine ebaõnnestub. Ruckuse tugijaamad suudavad töötada tõrgeteta 200 kasutajaga ning samal ajal tagada kiiruse piiramist ja ressursside mõistlikku jaotust.  Konverentsil on osalejaid üle 500 ja seda teenindab 3 7762 Ruckuse ZoneFlex tugijaama.  Konverents ise tegeleb e-riigi teemaga ja kindlasti väiksele Eestile heaks märgiks.

Varsti saame ka erinevate kasutatud seadmete statistika tehtud, saab näha kas õunake on vallutanud kõikide it inimeste südamed.  Kolmandal päeval on näha, et üheaegseid kasutajaod on üle 150-ne. Kokku on kasutajaid 250 kanti ja nendest on kolmandik 5 GHz a/n toega raadiotega, teine kolandik kasutab 2.4 GHz b/g/n wi-fi kaarti  ja ülejäänud arvutites on 2.4 GHz b/g raadiod. Mac aadresside klassifikatsioon on veel tegemisel.