Ruckus ZoneFlex H500

Ruckus ZoneFlex H500 on mõeldud olemasoleva kaabeldusega hoonetesse, kus on olemas standardipõhine süvistatud harutoosid  koos nõrkvoolukaabeldusega. H500 802.11ac Wi-Fi tugijaam sisaldab 4 pordist 10/100 switchi ja gigabitist uplink porti ning selle saab paigaldada kruvidega otse harutoosi peale.  Kuna tegu on PoE toitega ja vähese voolutarbimisega ökonoomse seadmega, saab kasutada lisaks veel ühte PoE väljundi porti telefoni jaoks. Lisaks saab ühendada ka analoogtelefoni.

Vaata järgnevast videost kui lihtne on H500 paigaldus ja kui väikse ja lihtsa seadmega on tegu!

 

 

 

H500 on 2×2:2 MIMO standardi tugijaam, mis erineb Ruckuse suurtest vendadest oluliselt 5 GHz väljundvõimsuse 22 dBm  (160mW)  poolest, seega levib 802.11ac 5 GHz läbi kergseinte.  Ideaalne ongi H500 paigaldada objektidele, kus nagunii ruumid on eraldatud või nende vahel on raadiolevi takistavad rasked kivi või betoonseinad. Samuti on mõistlik kasutada H500 hotellides,  kus on sisekujundust väga kallis muuta ning tihti läheb tarvis ka  H500 switchi ja PoE väljundit IP telefoni, minibaari või televiisori ühendamiseks.

Väga huvitav omadus on PoE väljund, seega saab switchi porti ühendada ühe VoIP telefoni või teise Wi-Fi tugijaama, see sobib olukordedeks kus ruumide peale on olemas ainutl üks PoE toitega kaabel ja port. Loomulikult on siis mõistlik H500 toite 802.3at ehk POE+ toiteplokist või switchist.

 

 

Download the PDF file .