Ruckus ICX switchid on nüüd saadaval !

icx6000-family-stack

 

Ruckuse switchidel on suurettevõtte häirevabaks tööks loodud tehnoloogiad ning alates SmartZone 3.8 versioonist ka unifitseeritud Wireless / Wired halduskeskkond. Lisaks saab kasutada Brocade CampusFabric ja sisseehitautud haldust.

Optiline kaugmaa stacking

Ruckuse swithid on üle optika stackitavad võimalik on luua kuni 12 switcist koosneb 10Gb kaugmaa  stack, see teeb haldustoimingud suuremate võrkudega ülimalt lihtsaks. Stackis osalevd seadmed saavad olla üksteiset kuni 10 Km kaugusel. Stacki pordid on dubleeritud ja nendes saab kasutada koormuse jagamist.

Stacki kontrollerid on dubleeritud ja neid on võimalik ka prioretiseerida. conf t / stack unit 1/ prioroty 128 suurem number on kõrgem prioriteet.

Kuni 8 10Bb/s pordi kasutamine stäkinguks.

Tänapäevased PoE lahendused

Switchides on loomulikult kõrgkäideldav toitelahendus ja võimalik kasutada kõiki tänapäeva PoE standardeid, PoE (15W), PoE+ (30W), PoH (100W), viimane no HDBaseT Allansi poolt kehtestatud uus dünaamiline PoE toitestandard.

Tänapäevased haldusvõimalused

Lisaks stackitavusele, on võimalus suuri süsteeme ka keskselt hallata ja monitoorida. SmartZone, CampusFabric ja weeb/cli tagavad käideldavuse erinevate organisatsiooni suuruste jaoks. Lisaks LLDP ja LLDP-MED tugi.

Stäkis olevaid switche saab vea korral välja vahetada, nende seadistamine on automaatne ja ei nõua konfigureerimist.

SDN ja OpenFlow tugi – tuleviku tehnoloogiad

SDN (Software Defined Networking) ja OpenFlow tagavad mistahes keerulisema võrgustsenaroimile lahenduse.  Ruckuse SDN konroller on ehitatud Lunina avatud tarkvara platvormile.  SDN võrkudes saab erinevaid ruutingotsuseid ehk pakettide liikumist  juhtida eraldi paikneva kontrollitarkvaraga (control plane).

OpenFlow on toetatud alates ICX 7150 seeriast, seega rakendatav ka kõige madalama klassi toodetel.

Paigalduse tehniline juhend

Download the PDF file .