Wired ajakiri tutvustas Ruckust

Ruckus Smart Antennas May Be Key to Nationwide Wi-Fi

Sellise pealkirjaga alustas Wired oma artiklit – kirjutatakse tehnilisest innovatsioonist, mis on muutnud Wi-Fi absoluutselt erinevaks tehnoloogiaks kui see oli enne Ruckuse ajastut . Tuhanded  rahul kasutajad on ka seda Eestis tunda saanud. Ruckuse kliente on eraisikutest kuni suurettevõteteni, kes kõik vajavad töökindlat sidet.  Ruckus võimaldab teha asju, mida ennem ei osatud unistadagi, luua tõeliselt mobiilseid ja kiireid Wi-Fi võrke, mis on suure levialaga ja väga töökindlad.

Mäletan isegi, et meie 200 ruutmeetrises kontoris ei suutnud tavaline Wi-Fi AP mitte kuidagi tervet kontorit ära katta (oli tarvis kahte Colubrist), praegune üks Ruckus katab kolmekordse maja koos betoonlagede ja 1500 ruutmeetriga.

Head lugemist ja tere tulemast proovima !!!