RUCKUS | PLUME | IGNITENET | DISTRIBUUTOR | WI-FI EKSPERT | ÜRITUSTE INTERNET | 25 AASTAT KOGEMUST

2021 Euroopa U23 & U20 meistrivõistlused kergejõustikus ja rekordid Ruckuse Wi-Fi levialas
2021 Euroopa U23 & U20 meistrivõistlused kergejõustikus ja rekordid Ruckuse Wi-Fi levialas
  sildid: - - -
  21/07/2021

Sel suvel on taas hoogustunud erinevate rahvusvahelise mõõtmega avalike ürituste toimumised. Ühena neist leidsid Kadriorus aset selle aasta juulikuu nädalatel Euroopa U23 ja U20 meistrivõistlused kergejõustikus.

Üritust saatsid suvised ilmad, võistlejate tohutu pühendumus ja elujõud ning loomulikult kaasaelamise rõõm. Ürituse lõppemisel kroonisid seda spordipidu mitmed rekordid, nii isiklikel, riiklikel kui ka üleeuroopalisel tasandil! Üldiselt igati edukas üritus.

Nii olulisel rahvusvahelisel spordivõistlusel ei saa loomulikult jätta interneti ja Wi-Fi kasutuskogemust juhuse või katsetuste hooleks. Alati saadaval olev ja laitmatult toimiv internetiühendus on muutunud suurürituste lahutamatuks osaks ja üheks visiitkaardiks.

Vajadustele vastava Wi-Fi lahenduse loomine sellistes olukordades on samuti suurt pühendusmust nõudev ettevõtmine, mis pole kunagi lihtsate killast. See nõuab spetsiifilist komplekti eriteadmisi, operatiivsust, läbimõeldud paigaldust ja õigete seadmete ning seadistuste valikut vastavalt olukorrale ja eelnevatele kogemustele.

3KGroupil oli au panna omalt poolt õlg alla nii olulisel ja suurel üritusel, mis eeldab väga vastutustundlikku lähenemist Interneti ja Wi-Fi vajaduste katmisele. Toimiv lahendus sai ka seekord tagatud vastavalt ootustele kogu ürituse vältel.

Lisaks meie poolt pakutud nõule ja jõule sai see kõik võimalikuks loomulikult tänu Ruckuse (osa Commscope'st) Wi-Fi seadmetele! Suure Wi-Fi kasutajate tihedusega lahendustes Ruckuse Wi-Fi tehnoloogia juba alt ei vea. Tipphetkel finaalide ajal oli korraga võrgus kuni ~800 Wi-Fi kasutajat ja ruumi jäi kõvasti ülegi.

Täname omaltpoolt Eesti Kergejõustikuliitu usalduse ja koostöövalmiduse eest ja toome siinkohal ära ka kokkuvõtte korraldaja vaatevinklist:

"Tänu 3KGroup meeskonna professionaalsele panusele wifi võrgu ülesse ehitamisel ja toe pakkumisel Tallinnas Kadrioru staadionil, võib kinnitada, et U23 ja U20 Euroopa meistrivõistlused kergejõustikus sai teenindatud kõrgel tasemel.
Tänapäeva suured nõudmised interneti kiirusele ja võistluspaiga katvusele wifi võrguga said hästi täidetud. Juuli alguses kahe nädala jooksul kokku külastas võistlusi ligi 3000 väliskülalist tiimide liikmete ja välismeedia esindajatena, kelle jaoks toimiv internet oli eluliselt oluline.
3Kgroupi meeskond täitis kõik ootused, olid alati olemas, paindlikud ja kokkuvõttes väga mõistlikud koostööpartnerid. Soovitame ja oleme valmis koostööks ka tulevikus"

Siit edasi uute ürituste ja uute rekorditeni, ikka Ruckusega!


Autor: Karl Staub
LOE EDASI
support@3kgroup.ee