ZoneFlex R310 802.11ac 2×2:2 MIMO tugijaam

ZF R310 on R300 11ac järglane, mis toetab ka UNLEASHED kontrollerivaba lahendust. Toode sobib ideaalselt väiksematesse kontoritesse, avalikeks levialadeks, ühiselamutesse jt keskkondadesse, kus makimaalne kasutajate arv ei ületa sadat kasutajat.

Levialalalt on R310 sarnane H500 tootega, 5 GHz on küll pisut võimsam saatja aga samas antenn töötab ainult ühes polarisatsioonis, seega tavalises BeamFlex režiimis.

802.11ac tootetest on R310 kõige odavam ZoneFlex tugijaam.

TOOTJA KODULEHT       LAADI ALLA SPETSIFIKATSIOON

omadused

 

 

Ruckus ZF 310 antennilahendus töötab ühes polarisatsioois ja omab 64 erinevat suunadiagrammi. 2×2:2 kaks ruumilist andmevoogu tomivad samaaegselt BeamFlexiga, seega on kiirus ka levi äärealadel suurem kui tavalahendustel.  Samuti toimib BeamFlex kõikide seadmetega ja ka juhtudel kui kliendi ühenduse kiirus peaks langema 11ac tasemest madalamaks, kus tavapärane beamforming pole enam kohustuslik ja enamasti ei tööta.  Mida lisab BeamFlex tavapärasele beamforming tehnoloogiale, vaata siit.

 

antenn

Tootelehel paistab silma väike voolutarve 7.5W aga ka väiksem väljundvõimsus 5 GHz alas, mis on 24 dBm – 250 mW.

Download the PDF file .

 

R310 ühildub kõikide uute Ruckuse tarkvara ökosüsteemidega, eriti peaks siin ära märkima 200.1 ühilduvust Unleashsed  kontrollerita versiooniga, kus on nüüd R500, R600, T300. Samas töötab ka R310 täiesti iseseisvalt, nagu kõik ZF tugijaamad.

tarkvara